Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد. اين خبر در نشست خبري نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي که در محل واحد الکترونيکي برگزار مي شد، اعلام شد.
به گزارش آريا، دکتر محمدرضا کشاورزي، رييس واحد الکترونيکي، با بيان اينکه دانشگاه آزاد اسلامي بزرگ‌ترين دانشگاه حضوري دنياست، اظهار کرد: واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي تنها واحدي است که اجازه آموزش مجازي در کشور را دارد و بزرگ‌ترين دانشگاه مجازي کشور نيز محسوب مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: در حال حاضر بيش از 15 هزار دانشجو در بيش از 300 رشته تحصيلي در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد در اين واحد تحصيل مي‌کنند. رئيس واحد الکترونيکي با بيان اينکه مرکز رشد اين واحد، پشتيبان و حامي شرکت‌هاي دانش‌بنيان است، تصريح کرد: اين واحد در حوزه‌هاي مختلفي فعاليت کرده و با هدف توسعه آموزش مجازي زيرساخت‌هاي بومي فراواني را راه‌اندازي کرده است تا امکان تحصيل همگان فراهم شود.
کشاورزي با بيان اينکه نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در راستاي کارآفريني در حوزه فضاي مجازي برگزار مي‌شود، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازي اين استارتاپ ويکند که نمونه‌هاي آن در تمام کشورهاي پيشرفته و توسط مدعيان حوزه آي‌تي برگزار مي‌شود، استعداد‌هاي موجود را شناسايي مي‌کنيم و با حمايت از آنها اين ايده‌ها را به مرحله تجاري‌سازي خواهيم رساند.

استقرار برگزيدگان استارتاپ ويکند در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامي
مهديار آقانصير، مدير مرکز رشد واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي نيز در ادامه اين نشست با بيان اينکه توليد محتوا در دنياي مجازي بايد با هدف انتقال مفاهيم صورت گيرد، اظهار کرد: در جمع‌بندي‌هايي که داشتيم به اين نتيجه رسيديم که با توجه به نيازهايي که اين دانشگاه به توليد محتوا داشت، نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي را به عنوان يک اقدام استعدادياب و در راستاي حمايت از ايده‌ها و تجاري‌سازي آنها برگزار کنيم.
وي با بيان اينکه امروز محتوا از اصلي‌ترين محورهاي آموزش الکترونيک و مجازي به شمار مي‌رود، گفت: متأسفانه در اين حوزه با فقر محتواي آموزشي مناسب مواجه هستيم و براي رفع آن نياز به برگزاري چنين استارتاپ ويکندهاي وجود دارد. آقانصير در تشريح اين رويداد اعلام کرد: استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در جهت محتواهاي موردنياز دانش آموزان و دانشجويان برگزار مي‌شود. 30 بهمن پيش رويداد  برگزار خواهد شد و استارتاپ ويکند نيز از 8 تا 10 اسفند طي سه روز برگزار مي شود.
مدير مرکز کوتاه مدت اعلام کرد علاقه‌مندان مي‌توانند از طريق تارنماي http://azad.iauec.ac.ir/startup در اين استارتاپ ويکند ثبت‌نام کنند. وي افزود: محورهاي اين رويداد اپليکيشن‌هاي موبايل، انيميشن هاي آموزشي، فيلم هاي آموزشي، نرم افزارهاي کمک آموزشي (مکمل آموزش يا نرم‌افزارهاي همراه کتاب)، نرم افزارهاي ابزار معلم و استاد، نرم‌افزارهاي دايره المعارف و فرهنگ (دانشنامه)، بازي و سرگرمي‌هاي آموزشي، کتاب‌ها و تکاليف الکترونيکي و .... مي باشند و افراد مي توانند ايده هاي خود را در اين محورها عرضه نمايند.
مدير مرکز رشد واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي در پايان متذکر شد: برگزيدگان اين رويداد در حوزه دانشجويي يک سال در مرکز رشد اين واحد مستقر خواهند شد و از آنها انواع حمايت صورت خواهد گرفت، همچنين جوايز در خصوص شرکت کنندگاني که تمايل به حضور در مرکز رشد را ندارند، از يک تا پنج ميليون تومان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اولين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي واحد الکترونيکي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد