Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: استفاده درست از فضای مجازی برای ترويج علم و دانش از مزیت‌های آموزش الکترونیکی است.

دياكو عزيزی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل شیوع کرونا و لزوم آموزش الکترونیکی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سابقه فعاليت واحد الكترونيكی در زمینه آموزش مجازی از سال‌های قبل، دارای زيرساخت و تجربه خوبی در اين حوزه است كه در شرايط فعلی کشور و با مديريت مناسب مسئولان مربوطه می‌تواند الگوی سایر دانشگاه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آزاد تا حد زيادی انتظارات دانشجويان را در خصوص آموزش برخط برآورده کرده و امكان بهره‌گيری بيشتر از مدت زمان تعطيلي دانشگاه‌ها را در خانه برای دانشجويان فراهم کرده است؛ در واقع موضوع آموزش غیرحضوری مسئله‌ای است كه بسياری از دانشگاه‌های دولتی هنوز نتوانسته‌اند توفيق زيادی در آن داشته باشند.

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه آموزش از راه دور امكان ارائه و يادگيری دروس را از منزل با استفاده از سيستم كامپيوتری و شبكه اينترنت بدون حضور استاد و دانشجو فراهم می‌كند، گفت: در شرايط بحران فعلی كه هرگونه تجمع می‌تواند زمينه‌های شيوع بيماری كوويد-19 را تقويت کند، استفاده از سيستم آموزش مجازی، بهترين روش جهت ادامه آموزش بدون هرگونه خطری است.

عزیزی تأکید کرد: از الزامات اين سيستم می‌توان به وجود شبكه اينترنت پرسرعت، آموزش مناسب و اقناع قلبيیاستادان و دانشجويان برای استفاده مناسب و كامل از سيستم آموزش غیرحضوری اشاره کرد؛ البته باید نظارت دقيق بر روند برگزاری كلاس‌ها توسط مسئولان برای جلوگيری از تضييع حقوق دانشجو وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: مسئله‌ای كه بايد راهكار مناسب در خصوص آن انديشيده شود، امكان برگزاری كلاس‌های جبراني و فوق‌العاده در ايام تعطيلات توسط سیستم آموزش آنلاین است تا عقب‌افتادگی‌های احتمالی بعضی از دروس توسط آن جبران شود. البته ضعف ديگری كه در شرايط فعلی با آن مواجه هستيم، برگزاریكلاس‌های عملی است كه از طريق اين سيستم امكان‌پذير نيست و با ادامه شرايط فعلی نیز امكان برگزاری حضوری آن‌ها فراهم نخواهد شد.

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تصریح کرد: مشكل ديگری كه در سيستم فعلی پشتيبانی شده توسط واحد الكترونيكی وجود دارد، عدم پشتيبانی از سيستم عامل  ios است که باعث عدم همراهی تعدادی از دانشجويان خواهد شد؛ پيشنهادی كه می‌تواند كارگشا باشد، تجهيز تعدادی از كلاس‌ها به منظور توليد محتوای آموزشی توسط اساتيد و ارائه از طريق سيستم آموزش از راه دور است تا اساتيدی كه نياز به تخته و فضای مناسب و استاندارد برای دروس محاسباتی دارند، مشكلی در اين زمينه نداشته باشند.

عزیزی تأکید کرد: مهم‌ترين مزيت آموزش مجازی در شرايط فعلی جلوگيری از ايجاد تجمع و ازدحام در كلاس‌ها و شيوع احتمالی بيماري کروناست و به شدت بايد مورد توجه قرار بگيرد؛ مزيت ديگر آن صرفه جويی در زمان، جلوگيری از تردد در خيابان‌ها و استفاده درست از فضای مجازی برای ترويج علم و دانش است.

وی خاطرنشان کرد: مزيت مهم ديگر، امكان ضبط كلاس‌های ارائه شده و استفاده دانشجويان غايب از محتوايیارائه شده درسی است كه در كلاس‌های حضوری وجود ندارد؛ راهكار ممكن برای تقويت سيستم آموزش آنلاین، ارائه آموزش‌های دقيق نحوه استفاده از آموزش مجازی در قالب دستورالعمل و ويدئوهای مناسب برای استفاده دانشجويان و اساتيد است تا امكان استفاده از آن برای همه فراهم شود، البته پشتيبانی فنی و ٢٤ ساعته نيز می‌تواند به اين مسئله كمک كند.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب آموزش الکترونیک آموزش برخط آموزش مجازی سیستم آموزش شرایط فعلی دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است