Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه گفت: «شاخص‌ترین محصول این مرکز در حوزه نانوسلولزی است که با سیستم‌های موجود و طرح اعضای هیئت علمی به‌دنبال فرآوری کاغذهای باطله و استفاده دوباره از آنها هستیم.»

داود اکبری‌بنگر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره فعالیت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و چگونگی راه‌اندازی آن اظهار کرد: «استارت راه‌اندازی مرکز رشد واحد سوادکوه سال 98 زده شد و البته هنوز کامل نشده؛ اما تقریباً تمام فرآیند آن طی شده و تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مسئول ادامه داد: «در مدت فعالیت مرکز رشد واحد سوادکوه، پیشنهاد طرح‌هایی را در حوزه‌های گردشگری، طراحی فناوری اطلاعات در صنعت، گیاهان دارویی و نانوسلولزی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری دادیم؛ به این دلیل که می‌خواستیم مرکز اقماری این دانشگاه بودیم.»

شاخص‌ترین محصول مرکز در حوزه نانوسلولزی

وی در مورد شاخص‌ترین محصول مرکز رشد واحد سوادکوه عنوان کرد: «شاخص‌ترین محصول این مرکز در حوزه نانوسلولزی است و با سیستم‌های موجود و طرحی که توسط یکی از اعضای هیئت علمی ارائه کرده‌ایم به‌دنبال فرآوری کاغذهای باطله هستیم تا دوباره از آنها استفاده کنیم.»

4 هسته فناور؛ زیرمجموعه مرکز رشد واحد سوادکوه

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در مورد هسته‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز بیان کرد: «اکنون در ابتدای مسیر هستیم، فعلاً چهار هسته فناور مستقر داریم که در حوزه‌های گردشگری، طراحی فناوری اطلاعات در صنعت، گیاهان دارویی و نانوسلولزی فعالیت می‌کنند.»

اکبری‌بنگر ادامه داد: «در هسته فناوری اطلاعات در صنعت، روی موضوع هوش مصنوعی کار می‌کنیم و هدف اصلی کاربردی‌کردن مفاهیم درسی است و می‌خواهیم از پروژه‌هایی که ارائه می‌دهیم، خروجی ایده‌آل و متناسب با اهداف را داشته باشیم و محصولات خود را تجاری‌سازی کنیم. در حوزه نانوسلولزی و گیاهان دارویی هم حضور داریم و در حوزه گردشگری نیز به‌صورت مطلوب کار می‌کنیم و فعال هستیم.»

وی ادامه داد: «در هسته گردشگری، هتل اسپهبد خورشید را راه‌اندازی کرده‌ایم که کاملاً فعال و پذیرای مهمانان است و ایده‌های جدید در این حوزه ارائه کرده‌ایم. در حوزه نانوسلولزی نیز کاغذهای باطله  را بازیافت می‌کنیم، به این معنی که آنها را خمیر کرده و دوباره تبدیل به کاغذ می‌کنیم.»

طراحی وب‌سایتی برای آموزش آنلاین

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه درباره حوزه فناوری اطلاعات در صنعت که خود مسئول آن است، توضیح داد: «یکی از دغدغه‌هایی که در حوزه بیماری کرونا ایجاد شد، موضوع آموزش آنلاین بود و دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه با نرم‌افزار MLS، خیلی قوی و خوب در حال کارکردن است. در این مرکز نیز وب‌سایتی را طراحی کردیم که در آنجا روی آموزش آنلاین کار می‌کنیم. پیاده‌سازی‌ طرح را انجام داده‌ایم و اکنون موضوع فروش آن را دنبال می‌کنیم.»

تلاش برای تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های رشته کامپیوتر

اکبری‌بنگر خاطرنشان کرد: «موضوع دیگر در حوزه فناوری اطلاعات، موضوع هوش مصنوعی است. مشکلی که با آن درگیر هستیم، مربوط به خروجی پایان‌نامه‌های کارشناسی رشته کامپیوتر حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار است و به‌دنبال این هستیم که این پروژه‌ها را به سمتی هدایت ‌کنیم که خروجی آنها تجاری شود.»

تولید بردهای الکترونیکی هوشمند و لزوم حمایت دانشگاه

وی عنوان کرد: «یکی از طرح‌هایی که خیلی خوب با دانشجویان الکترونیک و مکانیک روی آن کار می‌کنیم، تولید بردهای الکترونیکی هوشمند بوده که در بازار موجود است؛ اما تهیه‌ آنها کمی سخت است و نیاز به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی داریم تا بتوانیم آنها را تهیه کنیم.»

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه این بردها از سوی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد خریداری می‌شود به آنا گفت: «قصد داریم خرید این موارد را به سمت خودمان سوق دهیم؛ چراکه توانایی و توانمندی در تولید بردهای هوشمند وجود دارد و در حال پیگیری این موضوع در حوزه فناوری اطلاعات هستیم. موضوع مربوط به تولید اپلیکیشن‌ها را هم در حوزه فناوری اطلاعات پیگیری می‌کنیم.»

تمرکز بر حوزه گردشگری

اکبری‌بنگر درباره برنامه‌ها و اهداف آینده مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه اظهار کرد: «با توجه به ظرفیت بالای گردشگری که شهرستان سوادکوه دارد، نقطه قوت این دانشگاه همین موضوع است؛ بنابراین به‌دنبال این هستیم که در حوزه گردشگری قوی ظاهر شویم و بیشتر تمرکز مرکز رشد نیز روی این حوزه است؛ چراکه بازخورد خوبی از حوزه گردشگری گرفته‌ایم.»

ارتقای هتل اسپهبد خورشید در دستورکار

وی افزود: «در حوزه گردشگری یک‌سری ایده‌های جدید داریم و حتی می‌خواهیم هتل اسپهبد خورشید را در سوادکوه ارتقا دهیم. قصد داریم چند واحد دانشگاهی دیگر را که در مجاور این هتل هستند به مجموعه اضافه کنیم؛ چراکه تاکنون بازخورد مالی خوبی از مجموعه هتل اسپهبد گرفته‌ایم و می‌خواهیم با تمام قوا به این سمت حرکت کنیم.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: گردشگری واحدهای فناور گیاهان دارویی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه آموزش آنلاین شرکت دانش بنیان پایان نامه های کارشناسی کاغذهای باطله فناوری اطلاعات در صنعت حوزه فناوری اطلاعات کاغذهای باطله تولید بردهای حوزه گردشگری کار می کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند

صادق گلیانی مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به ساخت پارکینگ هوشمند برای جلوگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت در این شرکت اظهار کرد:‌ محصول مورد نظر وسیله‌ای بوده برای نظم‌دهی دوچرخه در زمان پارک که می‌تواند از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت نیز پیشگیری کند.

وی دباره عملکرد پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت عنوان کرد: پس از قرارگیری دوچرخه یا موتورسیکلت در جای تعبیه شده روی دستگاه، کاربر می‌تواند همه قسمت‌های بازشونده و مهم وسیله مورد نظر خود را با استفاده از کابل فولادی که در پشت دستگاه قرار دارد، قفل کند که به محض قفل شدن، دزدگیر فعال شده و نزدیک شدن به پارکینگ توسط سنسور‌های حرکتی تشخیص داده می‌شود و در صورت رعایت نکردن فاصله مجاز و نزدیکی بیش‌ازحد به‌وسیله قفل شده برای جلوگیری از آسیب یا کنجکاوی بوق هشدار به صدا درمی‌آید.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود:‌ هرگونه آسیب و بریدگی سیم فولادی باعث به صدا درآمدن سیستم هشدار طولانی‌مدت می‌شود که با قطع جریان برق ساختمان، سیستم به‌صورت خودکار توسط منبع تغذیه دستگاه به حالت کم‌مصرف تغییر حالت می‌دهد و تا ۶ ساعت به کار خود ادامه می‌دهد و هرگونه تماس یا حرکت دادن غیرمتعارف وسیله نقلیه، توسط سنسور‌ها تشخیص داده می‌شود و آژیر هشدار فعال می‌شود.

گلیانی با تشریح ظاهر و بدنه پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت بیان کرد: ظاهر شیک و منحصربه‌فرد دستگاه با گره چینی ایرانی و طراحی مدرن، حس مدرنیته همراه با هویت ایرانی را به کاربر القا می‌کند. ابعاد دستگاه عرض ۶۰ سانتیمتر، ارتفاع ۱۰۰ سانتی‌متر و ضخامت ۲۰ سانتیمتری دارد که می‌تواند در هر مکانی نصب شود.

وی اضافه کرد: جنس به کار رفته در این دستگاه از ورق فلزی و ترموود باکیفیت بوده و یراق‌آلات به کار رفته از باکیفیت‌ترین محصولات بازار است. یراق‌آلات سیستم امنیتی طراحی و خاص محصول ساخته می‌شود که نمونه این یراق‌آلات را نمی‌توان در بازار یافت و نصب راحت و بدون تخریب نیز از دیگر مزایای این دستگاه است.

مدیر واحد فناور «مهراز صنعت سبز» گفت: عشق و علاقه به وسایل نقلیه وابستگی و حس تعلقی را به وجود می‌آورد که فراتر از رابطه انسان و یک وسیله نقلیه است که فقط می‌تواند فرای مسائل مالی، ضربه‌های روحی و روانی را همراه داشته باشد. پیشگیری از سرقت همیشه دغدغه بوده که با توجه به سهولت در فروش مال مسروقه دوچرخه و موتورسیکلت در کشور بر آن شدیم تا محصولی جهت پیشگیری از سرقت تولید کنیم.

گلیانی توضیح داد:‌ این واحد فناوراز منظر کارکردی برای تقویت استفاده از دوچرخه در شهرها مجهز بوده و زمانی که پارکینگ‌های امن دوچرخه در شهر‌ها تعبیه شوند، شهروندان تشویق می‌شوند تا از دوچرخه برای رفت‌وآمد‌های روزانه خود استفاده کنند که این بر سلامت جامعه و پاک نگهداشتن هوای شهر‌ها کمک بسیار شایانی خواهد داشت.

وی مطرح کرد: حمایت مالی و بازاریابی یکی از عمده‌ترین کمبود‌های شرکت‌هایی هستنند که توسط دانشجویان تأسیس شده‌اند. مطابق قراردادی که بین این شرکت و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد منعقد شده با توجه به حمایت دانشگاه از این محصول، درصدی از سود فروش محصول به دانشگاه تعلق می‌گیرد. شرکت مهراز صنعت سبز از سه عضو دانشجویی و یک عضو هیئت علمی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را به‌صورت حقوقی آغاز کرد که محصول محوری این شرکت پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت است.

به گزارش آنا، صادق گلیانی مدیر این واحد فناور دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری بوده که دو ثبت اختراع و یک ثبت طرح صنعتی داشته و در جشنواره‌های گوناگون پژوهشی حائز مقام‌های متعددی شده است.

گفت‌وگو از لادن لنگری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان